Casa Bunicilor Mures | Campania “Saptamana legumelor si a fructelor donate”
301
post-template-default,single,single-post,postid-301,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Campania “Saptamana legumelor si a fructelor donate”

19 Jan Campania “Saptamana legumelor si a fructelor donate”

În perioada 16-20 noiembrie 2015, în unitățile de învățământ din întreaga țară s-a desfășurat Campania “Săptămâna legumelor și a fructelor donate”. Activitatea face parte din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) și este initiață de Ministerul Educației și Cercetării Științifice. Scopul acțiunii este de a sensibiliza copiii și adulții cu privire la persoanele aflate în dificultate.
Elevii Școlii Generale, din Cristești,jud. Mureș, sub îndrumarea doamnei profesoare, Marc Carmen Ioana, au dăruit cu mult drag şi bucurie, bunicilor nostri, din roadele toamnei: de la nuci, mere, pere și alte fructe la cartofi, ceapă,usturoi, morcovi,sfeclă, țelină. Mai mult decât coșurile și plăsuțele cu vitamine primite, bunicii și copiii s-au bucurat de timpul petrecut împreună, timp în care s-au spus poezii, ghicitori, povești de viață, creându-se astfel o punte între generații.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.