Casa Bunicilor Mures | Cine suntem
225
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-225,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Cine suntem

base

Asociaţia “Beautiful Life” s-a înfiinţat în anul 2010, fiind un ONG cu o misiune plinã de optimism, având ca scop organizarea, dezvoltarea şi furnizarea de servicii sociale și medicale pentru persoanele vârstnice.

Viziunea Asociaţiei:

„Sufletul e acelaşi în toate fiinţele vii, deşi corpul fiecãreia e diferit.” Hipocrate

Noi pornim de la credinţa cã: „Tot ce în viaţã dãruim, Bune, rele, Cu sau fãrã de valoare, Mai târziu sau mai devreme, nouã ni le dãruim!” ceea ce ne ghideazã în misiunea noastrã de a oferi o calitate a vieţii tuturor persoanelor vârstnice din comunitate.

Valorile în care credem şi le facem vizibile:

  • Viaţã
  • Demnitate
  • Respect
  • Toleranţã
  • Responsabilitate
  • Grijã
  • Evoluţie

Centrul Rezidențial pentru Seniori „Casa Bunicilor”

este un proiect inițiat, dezvoltat și susținut de Asociația „Beautiful Life” din anul 2010 cu activitate continuă.

Conceptul acestui proiect s-a „născut” în urmă cu mai bine de trei decenii, când, copil fiind, în vizitele pe care le făcea împreună cu bunica la prietenele ei în vârstă și bolnave, promotorul centrului a realizat că neputința bătrâneții nu trebuie să fie o povară pentru bunicii noștri și implicit pentru familia acestuia. Peste ani și în urma unei pregătiri, experiențe și expertiză în domeniul medical, hotărârea de a oferi o calitate a vieții bunicilor, iar unii dintre noi suntem binecuvântați că-i mai avem, nu a fost decât un imbold în misiunea pe care unii dintre noi o avem de îndeplinit.

Echipa multidisciplinară care deservește Centrul, cunoaște psihologia fiecărui bunic, trecutul lor, modul de viață avut, stadiul evoluției bolii și tratamentul pe care îl are de urmat, este flexibilă în privința problemelor ridicate de fiecare, comunică permanent cu familia și ia împreună cu aceasta cele mai bune decizii în ceea ce privește situația fiecărui bunic.

Atunci când se îmbinã experienţa, cunoştinţele, empatia, motivaţia şi priceperea echipei care lucreazã cu vârstnicul aflat în dificultate, putem realmente vorbi de calitate a vieţii şi de sprijin pânã la apusul ei.